Mai frumoasa, mai sanatoasa, mai increzatoare

Din 25 martie, “Ce se intampla, doctore?”, NIVEA si Calivita te invita la competitia siluetei perfecte.

Te provocam la autodisciplina, echilibru si multa, multa vointa.

Programul Jurnalul unei siluete perfecte se adreseaza fiecareia dintre voi care, in ultima vreme, a constatat ca propriul cantar nu mai indica greutatea indeala, a descoperit ca nu mai arata perfect in costum de baie sau are adevarate probleme in a urca patru etaje.

Prin Jurnalul unei siluete perfecte iti propunem sa reintri in forma. Timp de trei luni, alaturi de specialistii nostri vei invata sa te redescoperi si sa-ti recapeti increderea.

“Ce se intampla, doctore?” NIVEA si Calivita iti pun la dispozitie cei mai buni specialisti.

Pe parcursul celor 3 luni beneficiezi de consiliere din partea unui nutritionist si de programe personalizate alaturi de un instructor de fitness.

Trimite-ne ACUM o fotografie a ta si motivele pentru care ai decis ca e momentul sa adopti un nou stil de viata la siluetaperfecta@csid.ro.

Echipa “Ce se intampla, doctore?” va analiza raspunsurile primite pana in data de 10 aprilie 2013. Cele mai interesante doua raspunsuri primite vor fi desemnate castigatoare, iar cele doua participante selectate vor intra in programul “Jurnalul unei siluete perfecte”.

Programul Jurnalul unei siluete perfecte:

- 25 martie-10 aprilie, inscriere
- 12 aprilie-desemnare concurente
- 15 aprilie- intalnire concurente cu echipa CSID
-15 aprilie- 15 iulie, derulare program

Participantele vor primi pe parcursul programului produse anti-celulitice de la NIVEA. La finalul programului, participanta care va respecta cel mai bine recomandarile specialistilor va primi produse NIVEA pentru un an de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>