A început programul “Jurnalul unei siluete perfecte”

În luna aprilie, “Ce se întâmplă, doctore?”, împreună cu Nivea şi Calivita, a dat startul unei competiţii pentru obţinerea siluetei perfecte. Două dintre cititoarele revistei, Mihaela Ardeleanu şi Corina Cernea, au acceptat să se supună, timp de 3 luni, unui program strict, pentru a-şi dovedi lor, dar şi celorlalte femei că prin autodisciplină, echilibru şi voinţă poate avea oricine un trup de invidiat.

Programul “Jurnalul unei siluete perfecte” se adresează fiecăreia dintre voi care, în ultima vreme, a constatat că propriul cântar nu mai indică greutatea ideală, nu mai arată perfect în costum de baie sau întâmpină greutăţi la cel mai mic efort.

Echipa CSÎD a făcut cunoştinţă cu cele două concurente şi a aflat următoarele: pe Mihaela (62 kg), de 34 de ani, mamă a 3 copii, o deranjează kilogramele depuse pe abdomen şi picioare, dar recunoaşte că nu s-a preocupat foarte mult până acum de siluetă, în mare parte şi din cauza jobului extrem de solicitant, grijilor familiale şi a lipsei de timp pentru ea însăşi. Corina (79 kg) are 28 de ani şi a luat în greutate aproape 15 kg în urma unui tratament hormonal. Ambele participante îşi doresc să arate mai bine şi să reuşească să-şi menţină silueta, aşa că, astfel motivate, au intrat în cursă.

Pe tot parcursul programului, cele două concurente vor beneficia de consiliere gratuită din partea nutriţionistului Lavinia-Luminiţa Florea, medic specialist diabet nutriţie – Centrul Pro-Vita, şi de programe specializate alături de un instructor de fitness la SkyWellness, primul centru de fitness şi wellness din România deschis la înălţime, fiind situat la etajul 14 al clădirii de birouri Crystal Tower.

Pe tot parcursul programului, cele două vor folosi produse anticelulitice oferite de Nivea, cu scopul precis de a netezi şi tonifia pielea, de a remodela silueta şi de a preveni apariţia celulitei, şi vor primi suplimente alimentare naturale pentru slăbire de la Calivita.

La finalul celor 3 luni de competiţie, participanta care va respecta cel mai bine recomandările specialiştilor va primi produse Nivea pentru un an de zile, dar şi satisfacţia că a slăbit sănătos, şi-a format un stil de viaţă echilibrat şi a învăţat mişcările de bază pentru menţinerea unui corp armonios.

În tot acest timp, cititoarele site-ului www.csid.ro vor fi ţinute la curent cu evoluţia participantelor şi li se va explica pas cu pas în ce constă programul acestora.

Echipa CSID le urează succes celor două aspirante la o siluetă armonioasă, iar la capătul celor 3 luni fiecare dintre ele să se simtă cu adevărat o persoană mai frumoasă şi mai încrezătoare!

 Corina Cernea, 28 ani                                                    Mihaela Ardeleanu, 34 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>