Prima întâlnire cu antrenorii de fitness

După ce au primit recomandările nutriţionistului Luminiţa Florea, cele două participante au venit înarmate cu ambiţie şi forţă la Sky Wellness, locul în care vor transpira intens în următoarele trei luni, cât va dura programul “Jurnalul unei siluete perfecte”.

Odată ajunse în interiorul sălii de sport, ticsită de aparate care mai de care şi siluete lucrate din greu, Corina Cernea şi Mihaela Ardeleanu, cele două pretendente la titlul de Siluetă Perfectă, au avut ocazia să îşi cunoască antrenorii care le vor îndruma pe greul, dar satisfăcătorul, drum al pierderii kilogramelor şi al unui corp desprins din reviste.

Astfel, Corinei i-a fost „adjudecat” instructorul Iulian Budescu, o persoană cu o vastă experienţă în domeniul fitness-ului, personal trainer în cadrul centrului SkyWellness şi antrenor la centrul sportiv „Ciprian Sora”. Deşi, la prima vedere, este un tip dur, care pare să „pună băţul pe tine” dacă îi ieşi din cuvânt, i-a explicat Corinei foarte clar şi într-un mod inspiraţional că are nevoie de antrenament serios şi intensiv pentru a scăpa de cele aproape 20 de kilograme în exces. Motivată de siluetele filiforme din jurul său, Corina a urcat încrezătoare pe bicicletă, stepper şi banda de alergat, reuşind într-un final să transpire din greu şi să-şi menţină suflul cât să ne mărturisească faptul că: “Stepper-ul este îngrozitor de greu!”.

Corina va merge de 3 ori pe săptămână la sala de sport, în principal dimineaţa, înainte de a merge la serviciu, iar o şedinţă-fulger va dura cel mult 45 de minute. În concluzie, antrenorul Iulian Budescu ne spune că prin programul gândit de el pentru Corina se are în vedere arderea surplusului de ţesut adipos şi pierderea în greutate cu aproximativ 1 kilogram pe săptămână, urmând ca pe viitor Corina să îşi menţină acest obicei sănătos de a face mişcare şi de a persevera în conturarea siluetei perfecte.

Mihaela va fi antrenată pe parcursul programului de Bianca Dinu, personal trainer Sky Wellness. În cazul Mihaelei, accentul va fi pus în special pe tonifierea musculaturii, antrenorul recomandându-i exerciţiile care vor lucra din greu pe zona pieptului, tricepsului, bicepsului etc. De asemenea, Bianca i-a mai recomandat Mihaelei să consume cât mai multă apă şi să renunţe la orice fel de dulciuri şi alimente procesate pentru că procentul său de colesterol nu este deloc unul normal în raport cu vârsta şi greutatea pe care le are. La finalul şedinţei de început, Mihaela s-a destăinuit: „Simt că o să am o febră musculară de toată frumuseţea!”. Şedinţele vor fi tot 3 la număr pe săptămână, cu diferenţa că vor avea loc seara, atunci când Mihaela scapă de la serviciu şi nu trebuie să ducă grija celor 3 copii minunaţi pe care îi are.

Peste 2 săptămâni revenim cu impresii ale concurentelor, dar şi ale antrenorilor în ceea ce priveşte evoluţia acestora şi conştiinciozitatea cu care au urmat programele recomandate.

Mult succes şi ambiţie ambelor participante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>