Progrese şi noi recomandări ale nutriţionistului

După o perioadă încărcată de sărbătorile pascale, participantele au păşit din nou în cabinetul doamnei doctor nutriţionist Luminiţa Florea, pentru a afla dacă au reuşit să scape de kilograme conform planului din săptămâna I.

Astfel, Corina Cernea a reuşit să slăbească 2,7 kilograme, datorită voinţei sale puternice şi ambiţiei de a rezista preparatelor specifice Paştelui. Drept recompensă, doamna doctor îi va da voie pentru următoarele 2 săptămâni să introducă în dietă legumele colorate, atât de iubite de către Corina.

Roşiile, castraveţii, ardeii, varza, ciupercile, broccoli, spanacul şi, în general, legumele, indiferent de culoare, sunt permise în această perioadă, sub formă crudă sau în ciorbe. Sunt interzise, în schimb, sursele de carbohidraţi, cum ar fi cartoful, fideaua sau orezul. În plus, Corina este răsfăţata lunii mai pentru că pe data de 15 mai este ziua ei. În această zi specială, doamna doctor i-a dat “dezlegare” la 2 felii de pizza şi, “de ziua cartofilor noi”, îi dă voie să consume la prânz o garnitură cu această legumă mult iubită.

În cazul Mihaelei Ardeleanu, lucrurile stau puţin diferit. Ea a reuşit să slăbească în cele 2 săptămâni de dietă şi sport aproximativ 800 de grame, recunoscând că a mai „ciupit” când şi când din bunătăţurile de pe masa de Paşte. O mare schimbare a intervenit însă în dietă: Mihaela simte că nu poate mânca tot ce i-a recomandat nutriţionistul şi că prezintă stări de balonare şi greaţă dacă urmează întocmai recomandările. Astfel, doamna doctor i-a schimbat puţin regimul, în sensul că dimineaţa nu va mai servi un mic dejun copios, ci doar un iaurt amestecat cu seminţe/un pumn de oleaginoase +1 fruct, la prânz va exista doar garnitura de legume cu porţia de carne slabă, proteinele fiind opţionale, dat fiind simptomele anterioare iar cina va consta în lactate slabe şi salate.

Acestea fiind spuse, multă baftă şi voinţă fetelor!

Ne regăsim curând cu noi informaţii despre evoluţia concurentelor la Jurnalul unei siluete perfecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>