Rezultate excelente şi motivaţie la cote maxime

Fetele noastre au transpirat cu spor şi au ronţăit doar ce le-a recomandat doamna doctor la ultima vizită, drept urmare, cântarul la cea de-a 3-a întâlnire arată în felul următor: Corina are cu 4,8 kilograme mai puţin decât la înscrierea în concurs iar Mihaela cântăreşte cu 1,5 kilograme în minus faţă de greutatea cu care s-a prezentat la debutul competiţiei.

Rezultatele sunt excepţionale, fetele se ţin de treabă şi totul merge confrom planului”, ne mărturiseşte doamna doctor Luminiţa Florea, cea care le este alături concurentelor pe parcursul celor 3 luni de competiţie în dobândirea Siluetei Perfecte.

Corina este foarte încântată de ceea ce a reuşit să obţină până în acest moment şi spune că este şi mai motivată să continue pe acest drum, mai ales că rezultatele încep să se vadă: o gaură în plus la curea, poate chiar şi două în unele situaţii o ambiţionează pe mezina din concurs să tragă tare şi să arate impecabil la evenimentul fericit de familie ce va avea loc în toamnă.

În următoarele 2 săptămâni, Corina va putea, în sfârşit, să se bucure de dulceaţa şi prospeţimea fructelor proaspete, cărora le-a cam dus dorul timp de o lună, va avea porţii mai micuţe de carne dar vor fi suplimentate lactatele, pentru ca regimul să meargă în continuare brici iar ea să scape de 1 kilogram pe săptămână, aşa cum ne-a fost vorba.

Mihaela este, de asemenea, încântată de rezultatele obţinute, spune că se simte mai energică şi nu îi mai este atât de greu să se abţină de la alimentele interzise de către doamna doctor. Ciocolata, ronţăielile sărate şi băuturile carbogazoase pline de zahăr au fost înlocuite cu multe fructe proaspete şi în coajă lemnoasă, lactate şi carne slabă cu garnitură de salată sau cartofi noi…ce mai, o nebunie! Toate au acum gust şi îi conferă toţi nutrienţii de care are nevoie pentru a face faţă cu brio sarcinilor de familie şi celor de la muncă.

În curând se fac 2 luni de la începerea Jurnalului. Fii cu ochii pe noi, te aşteaptă noi detalii din aventura aspirantelor la titlul de Silueta Perfectă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>