Kilogramele la control! Cum arată bilanţul la 2 luni de la începerea programului “Jurnalul unei siluete perfecte”

Am ajuns în ultima lună de concurs, după diete, sport şi ocheade prelungi la dulcele de sezon şi răcoritoarele care ne tentează la fiecare colţ de stradă.

După 2 luni de tras la sală, ţinut regim strict la indicaţiile doamnei doctor nutriţionist Luminiţa Florea, să vedem cum se prezintă kilogramele la proba cântarului.

Corina Cernea a scăpat în cele 60 de zile de concurs de 6,4 kilograme din cele 86 cât avea la începutul programului. Dintre acestea, 5,5 kilograme reprezintă doar grăsime, care se văd cu ochiul liber, deoarece hainele încep să vină mult mai bine şi centimetrii scad pe zi ce trece. Corina mărturiseşte chiar că îşi cumpărase un trench în luna martie care îi era destul de strâmt, dar care acum îi vine foarte lejer şi a fost chiar nevoită să mute 2-3 nasturi pentru a veni ca turnat pe ea. Vestea excelentă este că mezina noastră slăbeşte foarte frumos, uniform, pielea este din ce  in ce mai tonifiată datorită efortului susţinut la sală, în parteneriat cu antrenorul Iulian Budescu, cel care îi este alături Corinei de la bun început.

Ultima întâlnire la nutriţionist nu a fost una foarte optimistă pentru Corina, pentru că a aflat că fructele sunt vinovate de stagnarea procesului de pierdere a kilogramelor, însă măsurile imediate luate de dna doctor au dat roade şi, în următoarele 2 săptămâni, Corina a reuşit să dea jos 1,2 kilograme şi să pună 500 de grame de muşchi.

Pentru următoarele 2 săptămâni, Corina are “dezlegare” la fructe, care îi plac atât de mult, însă trebuie să ţină cont că nu trebuie să le amestece. Concret, dieta pentru următoarele 2 săptămâni arată în felul următor: 3 zile legume şi fructe (salată la prânz-cină şi în rest fructe-1,5 kilograme, chiar şi 2 kilograme în cazul pepenelui sau căpşunelor) şi 3 zile legume şi carne (carne de dimensiunea unei palme şi legume fără restricţie). Sună bine, nu-i aşa? Mai ales că e sezonul fructelor şi legumelor parfumate şi proaspete, noi spunem că nu o să fie atât de greu, ba din contră, o să îi fie tare uşor să ţină acest regim şi rezultatele se vor vedea cu siguranţă.

Şi în privinţa Mihaelei, lucrurile merg înspre bine. Cântarul arată cu 2,9 kilograme mai puţin decât la înscrierea în competiţie, când acul de la cântar arăta 59,3 kilograme. Dintre acestea, 2,3 kilograme sunt grăsime, ceea ce este un lucru excelent, mai ales dacă ţinem cont că nivelul de colesterol era destul de ridicat la începutul programului.

În ce priveşte regimul alimentar, nu există mari restricţii, se pare că Mihaela merge uşor şi sigur pe calea mâncatului sănătos şi echilibrat, adică exact scopul pe care ni l-am propus împreună cu doamna doctor Luminiţa Florea. Mihaela ne-a spus că a făcut şi o serie de analize în această perioadă, care au ieşit perfecte şi care îi dau încredere că stilul de viaţă pe care îl urmează în prezent este cel potrivit pentru o sănătate şi o siluetă de invidiat.

Suntem foarte mândre de voi, fetelor! Ţineţi-o tot aşa! Mai avem o lună din concurs şi cea mai bună trebuie să câştige. Mult succes şi fiţi cu ochii pe noi, pentru a fi la curent cu evoluţia celor două concurente aspirante la titlul de Siluetă Perfectă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>